Een grote hanglamp gebruiken

grote hanglamp

Als je een dramatische look voor je huis wilt, kun je overwegen om een ​​grote hanglamp te gebruiken. Deze hangers kunnen zo groot zijn als 12 inch in diameter. Omdat ze worden aangedreven door LED-lampen, zijn ze energiezuinig en kunnen ze boven een schiereiland of eiland worden gehangen. Lees verder om meer te weten te komen over deze grote hangers.

Grote hanglampen combineren vorm en functie

Of je nu je woonkamer, eetkamer of hal inricht, grote hanglampen kunnen de hele kamer samenbinden. Of je nu op zoek bent naar een traditionele of eigentijdse look, hanglampen zijn er in veel verschillende stijlen en materialen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende maten en prijsklassen.

Uniek aan deze hanglampen is dat ze interessante details kunnen bevatten. Kies bijvoorbeeld voor een hanglamp in de vorm van een bloem, compleet met een bloeiende bloem erin. Of je kunt er een kiezen met een ontwerp dat is geïnspireerd op sneeuwklokjes. Deze hanglampen kunnen aan dimmers worden gehangen en zijn geschikt voor schuine plafonds.

Het gebruik van meerdere grote hanglampen vestigt de aandacht op het midden van de kamer. Het is echter belangrijk om te onthouden dat er voldoende ruimte tussen de lampen moet zijn om verblinding te voorkomen. Als je ze te dicht bij de randen van de kamer plaatst, kunnen ze er druk uitzien. Daarom is het belangrijk om hanglampen te kiezen met een minimale afstand van 30 inch tussen de lampen.

Ze kunnen over een eiland of schiereiland worden gehangen

Wanneer je lampen boven een eiland of schiereiland hangt, moet je rekening houden met hun plaatsing en de ruimte die ze innemen. Kies een hanger die bij de ruimte past en hang deze op een hoogte die niet te laag of te hoog is. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere hangers op verschillende hoogtes op te hangen. De plaatsing van de lampen hangt af van uw voorkeuren, maar zorg ervoor dat de zichtlijnen open blijven.

Het aantal op te hangen lampen hangt af van de grootte van je eiland of schiereiland. Voor een kleiner eiland zijn twee tot drie hangers voldoende. Voor een langer schiereiland of eiland, wil je misschien drie of vier hangers op gelijke afstand van elkaar hangen. Vergeet niet om de afstand tussen elke hanger te meten om de juiste afstand te vinden.

Ze worden aangedreven door LED-lampen

Led-lampen zijn energiezuinig en zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt heldere, kandelaar-, Edison- of globe-lampen vinden. Deze lampen zijn perfect om uw mooie kroonluchter of hanger te accentueren. Naast de vele voordelen van LED’s, helpen deze lampen je ook om geld te besparen op de energierekening.

Leds verbruiken slechts twee tot tien watt aan stroom. Ze zijn kwikvrij en gaan tot vijf keer langer mee dan traditionele gloeilampen. Ze produceren ook minder warmte en zijn veiliger dan gloeilampen. Bovendien zijn deze gloeilampen flexibel en duurzaam, zodat je ze end-to-end kunt aansluiten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over overbelasting van een stopcontact.

LED’s zijn ook zeer efficiënt. Led-lampen gaan tot 15.000 uur mee zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Ze gebruiken ook slechts een fractie van de energie van traditionele gloeilampen, waardoor de energiekosten dalen. Ze kunnen ook in elk armatuur worden gebruikt.