Petite Friture Vertigo kleine lamp

petite friture vertigo small

Ben je op zoek naar een nieuwe lamp, denk dan eens aan de Vertigo lamp van Petite Friture. Het is ongelooflijk flexibel en licht, ontworpen door Constance Guisset. Deze ongewone verlichtingsarmatuur beweegt zachtjes op het geluid van de wind. Het is het perfecte accentstuk voor een modern huis.

Constance Guisset

In 2009 presenteerde Constance Guisset haar kleine hanglamp Vertigo, een ontwerp dat veel opwinding teweegbracht in de designwereld. De lamp is gemaakt van een licht materiaal waardoor hij zwaait als hij in een kamer wordt geplaatst. Deze speelse verlichting is een eerbetoon aan de ontwerpfilosofie van het bedrijf, die zich richt op geometrie en graphics.

Een lichtarmatuur die een gevoel van verwondering en ontzag oproept, de kleine hanglamp Vertigo heeft een lintachtige structuur, waardoor hij zacht en delicaat in de lucht zwaait. De ronde vorm voegt een speels element toe aan elk interieur. En omdat het zo licht is, valt het anders, afhankelijk van de manier waarop het is opgehangen. Er zijn twee maten van de kleine hanglamp Vertigo, waarvan de eerste de kleinere versie is. Elk wordt geleverd in een chique kleur, zodat u de perfecte kleur kunt vinden die bij het interieur van uw huis past.

Petite Friture

Vertigo is een hanglamp die er enorm uitziet, maar toch extreem licht en flexibel is. Ontworpen door Constance Guisset, zwaait deze lamp zachtjes op het ritme van de wind. Vertigo is een perfecte aanvulling op elke kamer en is een van de meest populaire producten van Petite Friture.

Vertigo is een hanglamp uit de Petite Friture collectie, ontworpen door Constance Guisset. Dit licht is zo licht dat het op een veer lijkt, en het beweegt met de wind mee, waardoor prachtige schaduwspelletjes op de muren ontstaan.

Duizeligheid

De Vertigo Hanglamp is erg groot maar verrassend licht en flexibel. Het ontwerp van Constance Guisset laat het zacht bewegen op het geluid van de wind. Deze elegante lamp is verkrijgbaar in verschillende maten en staat prachtig in elk huis. Hij is ook verkrijgbaar in drie- en vijflichtsversies.

De Vertigo is een hanglamp met een organisch gevormd frame van glasvezel en een zacht polyurethaan lint. Deze lamp is op zichzelf al mooi, maar werpt ook fascinerende schaduwen wanneer hij dicht bij een muur wordt geplaatst. De schaduw zwaait zachtjes in een zacht briesje, waardoor een gevoel van intimiteit en gemeenschap ontstaat. De Vertigo is al een icoon geworden van het moderne designhuis Petite Friture.

Vertigo lamp

De Vertigo lamp is een grote, flexibele en ongelooflijk lichte hanglamp van de Franse ontwerper Constance Guisset. De grote ledematen bewegen zacht in harmonie met de wind, waardoor een indruk van beweging ontstaat. Deze lamp is ideaal voor moderne woonruimtes. Het is gemaakt van staal en is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De gebogen kap van de Petite Friture Vertigo hanglamp geeft een fascinerend spel van licht en schaduw. Het is zeer licht van gewicht, vereist geen installatiewerk en wordt plat verpakt geleverd voor gemakkelijk transport. Momenteel is de Vertigo lamp alleen verkrijgbaar in het grote formaat, maar de petite versie zal binnenkort beschikbaar zijn.

Vertigo lamp van Petite Friture

De Vertigo Lamp is een grote, flexibele en ongelooflijk lichte hanglamp ontworpen door Constance Guisset. Door zijn delicate vorm en door de wind geïnspireerde beweging lijkt het alsof hij met de wind meebeweegt. Deze elegante lamp is een prachtige aanvulling op elke kamer en is ideaal voor moderne huizen en luxe etablissementen.

De Vertigo lamp is een opvallend ontwerp dat de aandacht van veel mensen trekt. Het is gemaakt van glasvezel, ijzer en polyurethaan en is verkrijgbaar in twee maten. Hoewel het een hanglamp is, is de Vertigo ook verkrijgbaar in kleinere uitvoeringen.

Vertigo lamp van Constance Guisset

De petite friture Vertigo kleine lamp is gemaakt van een ultralichte glasvezelstructuur en is gespannen met fluweelachtige polyurethaanlinten. Hierdoor kan het vrij bewegen en creëert het boeiende patronen en schaduwen op muren. Deze eigenschappen maken het geschikt voor een verscheidenheid aan ruimtes en zijn ideaal voor gebruik in kleinere kamers. De Vertigo is een echt Frans designicoon en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De hanger Vertigo is een prachtig voorbeeld van de grillige stijl van Constance Guisset in haar werk. De lichtbron is in het lint van de lamp geplaatst, waardoor deze in de lucht lijkt te zweven. Het werpt een verscheidenheid aan schaduwen op de muren en creëert een intieme sfeer in elke ruimte.