De wereldwijde markt voor lampenkappen

industriële draad lampenkappen

Een wereldwijd marktrapport voor lampenkappen is een waardevolle hulpbron voor iedereen die betrokken is bij de lampenkap-industrie. Het biedt de nieuwste gegevens en voorspellingen over de omvang van de markt. In het rapport worden complexe gegevens in begrijpelijke bewoordingen uitgelegd. Het biedt ook een gedetailleerde analyse van de branche, inclusief de belangrijkste spelers.

Metaaldraad

Houd bij het kiezen van een lampenkap rekening met het formaat van de lamp. Over het algemeen heeft u een kap nodig die geschikt is voor een bepaald aantal gebruikers. Dit staat bekend als de ‘kritische straal’. Een gloeilamp van 60 watt heeft twee en een halve inch ruimte nodig tussen de gloeidraad en de binnenrand van de lampenkap. Een kortere kap kan daarentegen geschikt zijn voor een lagere lamppositie. Dit komt omdat een kortere lampenkap de lamp en de montage ervan zal verbergen.

Emaill

Industriële draadlampenkappen in email zijn al eeuwenlang een hoofdbestanddeel van de verlichtingsindustrie. Deze veelzijdige tinten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, en ze zijn verkrijgbaar in een reeks fittingen, waaronder ES-schroefdraad, GU10 & Bajonet, B22 & v.Chr.

Emaille met zaadglas

Als u op zoek bent naar een unieke lampenkap voor uw huis, moet u eens kijken naar industriële draadlampenkappen met email en gezaaid gla. Dit type lampenkap wordt vaak gebruikt om industriële verlichtingsarmaturen te verlichten. Of je deze nu gebruikt in een vintage industriële look of een meer eigentijdse setting, je zult genieten van de uitstraling van dit type lampenkap.

Glaszaden

Als u op zoek bent naar een manier om de verlichting van uw huis wat meer pit te geven, dan zult u dol zijn op de industriële stijl van de lampenkappen van zaadglas. Deze tinten hebben een uniek ontwerp dat een taps toelopend profiel combineert met een trendy zaadglas. Deze tinten zijn verkrijgbaar in vele maten en zijn een geweldige manier om een ​​vintage, industriële look aan je kamer toe te voegen.

Hanger

De wereldwijde markt voor lampenkappen is gesegmenteerd op basis van toepassing, stijl en materiaal. Wat de regio betreft, wordt verwacht dat Noord-Amerika de markt de komende jaren zal domineren. De verwachting is echter dat Latijns-Amerika de komende jaren gestaag zal groeien.

Plafond

Als u op zoek bent naar een unieke oplossing voor plafondverlichting, overweeg dan een industriële lampenkap van draad. Deze lampen hebben een eenvoudig, maar elegant ontwerp met een twist. Ze zijn vaak versierd met glas met pitjes of gerookt glas. De grootte van deze lampen verdubbelt de voet van de lamp en moet minimaal een derde van de hoogte zijn.

Toepassing

De markt voor industriële draadlampenkappen komt wereldwijd in een stroomversnelling door de toenemende bouwactiviteiten. Daarnaast geven mensen meer uit aan slimme huizen, waardoor de vraag naar lichte tinten toeneemt. Bovendien zorgt het interieurontwerp van commerciële en residentiële gebieden ook voor de vraag naar deze tinten.

Marktomvang

Het wereldwijde Industrial Wire Lamp Shades Market Size Report analyseert de markt voor Lampenkappen en bespreekt de factoren die de marktgroei beïnvloeden. Het omvat ook omzetaandelen van de verschillende segmenten en subsegmenten. Het rapport bevat ook een concurrentieanalyse van de belangrijkste spelers op de markt.