Kroonluchter Will Paquin Ukulele

Kroonluchter paquin ukulele

Iets meer dan een jaar geleden bracht Will Paquin een oogverblindende video uit van een gigantische gitaarriff die al snel de aandacht trok van de social media savvy. Het resultaat was een nummer dat sindsdien miljoenen keren is afgespeeld op Spotify, een prestatie waar Paquin trots op kan zijn. Hij is niet alleen.

Er zijn talloze voorbeelden van artiesten die de magie van sociale media in hun voordeel hebben gebruikt, van een virale TikTok-post tot een bekroond nummer dat in het hele land te horen is. Voor Paquin hielp een goed getimede tip van de hoed van een mede-TikToker hem een contract binnen te halen bij een groot label.

Ondanks zijn succes, is de echte uitdaging om uit te zoeken hoe deze nieuw gevonden kracht het beste kan worden benut voor economisch gewin op de lange termijn. Om te beginnen heeft Paquin de kracht van crowdfunding aangeboord om zijn nieuwste release te financieren, wat een grote stap in de goede richting is.

De meest succesvolle weg naar commercieel succes voor Paquin is een combinatie van hard werken, geluk en slim nadenken van zijn kant. Hij legt uit: “Ik had het geluk de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats te vinden.” Die persoon is toevallig de man achter Sonder House, een bedrijf dat een missie heeft om muziek weer cool te maken met een moderne benadering van de muziekbusiness die prioriteit geeft aan artiestgerichtheid.