Kitchen Queen kookgerei recensie

kitchen queen kookgerei

Kitchen Queen kookgerei biedt een mooie mix van functionaliteit en elegantie. Van de items steekt er één boven de andere uit: het kookfornuis. Dit is een echt convectiefornuis met een grote luchtdichte vuurhaard met een warmhoudplateau. Het is ook een beetje nieuw om een fornuis te zien met een reservoir van 17 of 25 gallon. Het heeft ook de vereiste spoelen om het aan te sluiten op een externe opslagtank.

Naast de gebruikelijke verdachten biedt Kitchen Queen ook een lijn kookgerei voor op je inductiekookplaat. Ze zijn gemaakt van 18/8 roestvrij staal en zijn vaatwasmachinebestendig. Een andere coole gadget is hun Flavorite Cookware. Hiermee bedient u maximaal vier personen. Als u all-in wilt gaan, kunt u ook hun Seal-O-Matic-lijn van roestvrijstalen potten en pannen kopen. Deze zijn een stap hoger dan het standaardaanbod en vormen een fantastische aanvulling op uw keuken.

Het best verkochte item van het bedrijf is hun 5-laags roestvrijstalen kookpan met deksel. In deze kwaliteitsset geniet je voor een schappelijke prijs van heerlijke gerechten. Alle stukken zijn voorzien van ergonomische handgrepen die zijn gebouwd om lang mee te gaan. Bovendien zijn er verschillende opties voor deksels om uit te kiezen, zodat u de beste pasvorm voor uw keuken kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een volledige set of slechts een paar benodigdheden, je zult geen probleem hebben om het meeste uit je kooktijd te halen.

Naast het kookgerei van Kitchen Queen biedt het bedrijf ook een eigen lijn accessoires aan, waaronder een strakke afzuigkap, een handige voedselstomer en een keukentoolkit met het juiste gereedschap voor de klus.