Bunny Rabbit-lampen

bunny rabbit lampen

Voor kinderen die van dieren houden, kan een konijnenlamp een leuke toevoeging zijn aan hun slaapkamer, speelkamer of kantoor. Ze zijn ook perfect voor wie op zoek is naar een cool nachtlampje. Als uw kind geïnteresseerd is in een bepaald dier, kunt u vele soorten lampen vinden die voor die fantasieën zijn gemaakt. Een voslamp is ook een goede keuze.

De bunny lamp is een elegante tafellamp die perfect is voor kinderen. Het heeft een langwerpige vorm in blauw en wit porselein met een beige jute kap. Hij is ook uitgerust met een laagspanningstransformatorstekker, waardoor hij gemakkelijk in gebruik is. Dit schattige stuk past uitstekend bij verschillende kamerthema’s, van landelijk tot boerderij tot modern tot grillig.

Een andere gave tafellamp is een slim gevormd keramisch ontwerp met een mooie gloed. Het is een ideale aanvulling op een nachtkastje of bureau en heeft een eenvoudige draaischakelaar. De keramische voet is een mix van ijzer en porselein en de witte lampenkap is een heldere en vrolijke toevoeging. Misschien wil je er zelfs nog een kopen als je kind van de hazen- en vossentrend houdt.

Een van de coolste dingen aan deze konijnenlamp is het vermogen om van kleur te veranderen. Hoewel het konijn zelf eigenlijk niet kan worden veranderd, is de stoffen trommelkap een mooie manier om elke kamer op te fleuren. Het is een goed idee om deze lamp na het eerste gebruik schoon te maken, omdat hij een beetje vies kan worden.

Wat ook leuk is aan deze konijnenlamp is dat hij een aan/uit-schakelaar heeft. Daarnaast heeft hij ook een LED-lamp en een USB-oplaadbare voedingsbron, waarmee je je telefoon of tablet onderweg kunt opladen.

Wat ook leuk is aan deze konijnenlamp is de timerfunctie. Hij wordt niet alleen geleverd met de eerder genoemde draaischakelaar, maar heeft ook een ingebouwde LED-lamp die oplicht als het donker is. Dat is een coole truc die je niet altijd op een lamp ziet.

Ten slotte is de konijnenkonijnlamp geen slechte keuze voor een bureaulamp. Gemaakt van stevig ijzer en een mix van hars en keramiek, het is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en toch modieus stuk.

Hoewel er veel mogelijkheden zijn, is een tafellamp in de vorm van een konijn een leuke manier om de slaap- of speelkamer van je kind te verlichten. Het heeft een eenvoudige rechthoekige rayonkap die zorgt voor een lineair brandpunt en de gloed van de LED-lamp verzacht. De ribbels op de lamp zijn ook een mooie nette touch.

Tot slot is de konijnenlamp een leuk extraatje voor de feestdagen, want het is een leuke manier om een leuk accent aan je huis toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een stoere tafellamp, een interessante decoratie of een sprekend stuk voor de slaapkamer van je kind, dit is de beste keuze. Zorg ervoor dat u de andere opties op onze website bekijkt om het beste product voor uw behoeften te vinden.