Vogelnest hanglamp

vogelnest hanglamp

Gelukkig voor de design analfabeet hoef je geen reis naar de donkere kant van de maan te maken om de vogels je staart te laten fluiten. Sterker nog, je zult waarschijnlijk een tijdje jaloers zijn op je vrienden.

De hanglamp Bird Nest is een relatieve nieuwkomer in de verlichtingsbroederschap. Een paar high-end merken hebben geëxperimenteerd met hangers, kroonluchters en zelfs kroonluchterhangers in overvloed. Een van die namen is Currey & Bedrijf. Ze hebben onlangs clusterlampen geïntroduceerd in verschillende maten en afwerkingen. Het bedrijf biedt ook een verscheidenheid aan halo-hangers die lijken op de eerder genoemde clusterlampen, maar met een hoger prijskaartje. En vergeet hun multi-drop-hangers niet in al hun glorie.

Een van hun nieuwere modellen is de Birds Nest multi-drop hanger, die goed past in een klein appartement. Bovendien bieden ze nu een gratis garantie van vijf jaar, zodat u verzekerd bent van een gelukkig en veilig rendement op uw investering. Het bedrijf heeft ook een goede staat van dienst als het gaat om klantenservice. Hun showroom op het terrein is een aangename plek om wat tijd door te brengen als u op zoek bent naar een nieuwe verlichtingsarmatuur. Het beste is dat als u niet in de stemming bent om met een verkoper om te gaan, ze een telefoontje verwijderd zijn.