Mooie en praktische spoorverlichting voor jou

Met de populariteit van minimalistische stijl en de opkomst van lampontwerp zonder hoofd, wordt minimalistisch verlichtingsontwerp ook veel gebruikt, en kroonluchters worden geleidelijk vervangen door downlights, schijnwerpers, railverlichting en andere lampen.

Wat is een spoorverlichting

Zoals de naam al doet vermoeden, is het een lamp die op de baan is geïnstalleerd en die de verlichtingshoek willekeurig kan aanpassen. Het is in principe geschikt voor verlichting in alle ruimtes, niet alleen in huisdecoratie, maar ook als belangrijke verlichtingsarmaturen in veel kantoorgebouwen en winkelcentra.

De rail van de track light is eigenlijk een plug-in board.Zolang je lamp een bajonet heeft, of het nu een spot, een kroonluchter of een plafondlamp is, kan alles worden aangesloten.De sleutel is dat het niet kan alleen worden gedemonteerd, maar kan ook naar believen worden verplaatst.

Voordelen van spoorverlichting

  1. U hoeft geen plafond te maken en de kosten zijn lager;
  2. Het kan naar believen worden gedemonteerd, de positie van de lampkop kan worden verplaatst, de verlichting kan flexibel zijn en de dichtheid van de lichtbron kan worden aangepast;
  3. De richting van de lichtinstraling kan worden gewijzigd om een ​​rijk lichtbroneffect te creëren;
  4. De hoogte van de spot kan worden aangepast door middel van de ophangdraad, die niet wordt beperkt door de hoogte van de vloer;
  5. Het heeft een gevoel voor decoratie en maakt de ruimte meer gelaagd.

Hoe spoorverlichting te installeren

De installatiemethoden van de rails zijn over het algemeen onderverdeeld in vier typen: opbouwmontage, wandmontage, ingebed (met frame) en ingebed (zonder bevestigd frame).

oppervlaktemontage

Deze installatiemethode elimineert de noodzaak voor rails en wordt op de muur of het bovenoppervlak geïnstalleerd om de algehele omgeving consistent te houden. Zonder het ontwerp van de baan is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de installatiepositie en -hoek.In de ontwerpfase moet het aantal en de afstand van de lampen worden gepland en moet ook rekening worden gehouden met de projectierichting en het gebruik van de lampen.

Hangrail installatie

Deze installatiemethode is de meest gebruikelijke.De baan is buiten zichtbaar en speelt een bepaalde decoratieve rol.

verborgen nummer

Deze methode is om groeven in het plafond te ontwerpen en vervolgens de baan in de groef te installeren. Bij deze installatiemethode moet aandacht worden besteed aan de grootte van de lampen. Tegelijkertijd is het ook noodzakelijk om aandacht te besteden aan de grootte van de groefopening om te voorkomen dat de rand van de groef de lichtuitlaat van de lamp blokkeert.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *