Hoe u de juiste vloerlamp voor uw huis kiest

Wat is een vloerlamp

De Engelse naam van de vloerlamp is Vloerlamp.De vloerlamp is over het algemeen samengesteld uit een beugel, een lampenkap en een lichtbron. De beugel of voet is afgestemd op de lampenkap en de lichtbron is halogeenlamp, spaarlamp, LED, enz. Momenteel is de meest gebruikte lichtbron LED. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met downlights, spots, plafondlampen lichten, enz.

Meerdere redenen om een ​​vloerlamp te kopen

De vloerlamp is gemakkelijk te verplaatsen, met kleurrijke vormen, ofwel hoog en recht, ofwel gracieus, met een uniek decoratief effect. Het kan worden gebruikt als extra verlichting in de woonkamer en slaapkamer, en kan ook worden gebruikt in de studeerkamer om te lezen.

De vloerlamp wordt gebruikt als lokale verlichting en wordt vaak gebruikt bij bureaus, enkele stoelen, banken en tv-kasten, waardoor het smaakvol en modieus is. Als bankgenoot wordt hij vaak gebruikt in de ontvangstruimte.

Staande lampen zijn meesters in het creëren van sfeer! ! !

Vergeleken met de bureaulamp is het verlichtingsgebied groter. Zo is het verlichte gebied dat nodig is om de piano te oefenen breder, dus het is geschikter om de vloerlamp te gebruiken.

Wanneer er geen hoofdlampontwerp is, is het dak relatief donker en wordt de semi-directe vloerlamp gebruikt om een ​​uitgebalanceerd lichteffect te bereiken

Hoe kies je een vloerlamp

Chinese klassieke stijl

De lampvoet is voornamelijk gemaakt van bamboe en hout, en de lampenkap is voornamelijk gemaakt van verschillende Chinese kenmerken flanel en gesponnen garen, met Chinese elementen zoals bloemen en vogels, inktverf, modieus en waardig, en zacht licht.

Moderne mode

De moderne en modieuze vloerlampen zijn meestal gemaakt van metalen elementen en de kappen zijn meestal effen kleuren, zoals zwart, grijs en wit, die eenvoudig en modieus zijn. Of uniek en modern.

Scandinavische stijl

De meeste Scandinavische stijlen gebruiken enkele natuurlijke materialen, en de meeste zijn relatief eenvoudig. Ze gebruiken geen verschillende ornamenten en patronen en streven naar natuurlijkheid en bruikbaarheid. Vloerlampen in Scandinavische stijl zullen mensen een sterk gevoel van exotisme geven, alsof ze in het buitenland zijn.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *