Cool Lighting Bedrijven Die Een Statement Maken In Interieurontwerp (Cool Lighting Companies That Make a Statement in Interior Design)

Introductie

Verlichting speelt een belangrijke rol in het creëren van de juiste sfeer en beleving in een ruimte. Het juiste licht kan een ruimte transformeren en het interieurontwerp naar een hoger niveau tillen. Steeds meer mensen zijn op zoek naar unieke en bijzondere verlichtingsoplossingen om hun interieur een persoonlijke touch te geven. In dit artikel bespreken we enkele coole verlichtingsbedrijven die een statement maken in interieurontwerp.

Philips Hue

Philips Hue is een van de bekendste en meest populaire slimme verlichtingssystemen op de markt en biedt oneindig veel mogelijkheden om je interieur te verlichten. Het systeem is volledig aanpasbaar via een app op je smartphone of tablet en je kunt het licht in elke gewenste kleur en helderheid instellen. Het bedrijf biedt ook slimme accessoires, zoals bewegingssensoren en schakelaars, voor een nog betere controle over je verlichting.

Smart & Green

Smart & Green is een Frans bedrijf dat zich richt op het ontwerpen van draagbare en oplaadbare LED-verlichting. Het bedrijf gebruikt hoogwaardige materialen en moderne ontwerpen om hun verlichtingsproducten te creëren. Ze bieden een breed scala aan draagbare verlichtingsproducten, zoals tafellampen, staande lampen en bloempotten met ingebouwde verlichting. De producten zijn oplaadbaar en waterdicht, zodat ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.

Flos

Flos is een Italiaans bedrijf dat zich richt op het creëren van eigentijdse designverlichting. Het bedrijf werkt samen met bekende ontwerpers om verlichtingsproducten te creëren die zowel functioneel als esthetisch zijn. Flos biedt een breed scala aan verlichtingsoplossingen, van hanglampen en vloerlampen tot wandlampen en tafellampen. Hun producten hebben een tijdloos ontwerp en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

Artemide

Artemide is een Italiaans bedrijf dat zich richt op het creëren van designverlichting die de perfecte balans tussen vorm en functie biedt. Het bedrijf heeft samengewerkt met enkele van ’s werelds meest bekende ontwerpers om verlichtingsoplossingen te creëren die zowel eigentijds als tijdloos zijn. Artemide biedt een breed scala aan verlichtingsproducten, van hanglampen en tafellampen tot wandlampen en vloerlampen.

Conclusie

Er zijn veel coole verlichtingsbedrijven die een statement maken in interieurontwerp. Philips Hue is een populaire keuze voor slimme verlichting, terwijl Smart & Green zich richt op draagbare en oplaadbare LED-verlichting. Flos en Artemide zijn beide Italiaanse bedrijven die eigentijds en tijdloos design combineren in hun verlichtingsproducten. Of je nu op zoek bent naar slimme, draagbare of designverlichting, er zijn tal van coole bedrijven die je kunnen helpen om je interieurontwerp naar een hoger niveau te tillen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *