Verbluffende Verlichting: De Betoverende Vertigo Lichtarmatuur

Introductie

De Vertigo lichtarmatuur is een van de meest opvallende en indrukwekkende stukken verlichting op de markt. Dit Franse ontwerp is ontworpen door Constance Guisset en is sindsdien een wereldwijde sensatie geworden. De Vertigo is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en biedt een unieke en verbluffende toevoeging aan elk interieurontwerp.

Ontwerp en Uiterlijk

Het eerste ding dat opvalt aan de Vertigo lichtarmatuur is zijn unieke ontwerp en uiterlijk. De armatuur heeft een grote, ronde schaduw die lijkt te zweven in de ruimte. De schaduw is gemaakt van lichtgewicht materiaal, zoals polyester en glasvezel, waardoor het lijkt alsof hij zweeft in de lucht. Het ontwerp van de Vertigo is geïnspireerd op de beweging van een werveling, wat het een dynamisch en opwindend uiterlijk geeft.

Materiaal

De Vertigo is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam en van hoge kwaliteit is. De schaduw is gemaakt van dunne stukken polypropyleen die aan elkaar zijn gelijmd om een ​​licht, gestroomlijnd ontwerp te creëren. Het materiaal is ook bestand tegen UV-licht, wat betekent dat de kleur van de schaduw niet zal vervagen als gevolg van blootstelling aan de zon.

Kleur

De Vertigo is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor het gemakkelijk is om er een te vinden die past bij uw interieurontwerp. Van het eenvoudige wit en zwart tot gedurfde en heldere kleuren zoals rood, geel en groen.

Functie

Naast het verbluffende uiterlijk biedt de Vertigo ook functioneel licht. De ronde schaduw is ontworpen om een ​​zachte, indirecte gloed te creëren in de ruimte. Dit maakt het perfect voor gebruik in een woonkamer of slaapkamer, waar het genoeg licht zal bieden zonder te fel te zijn.

Maat en dimensie

De Vertigo is verkrijgbaar in twee maten: een kleine diameter van 140 cm en een grote diameter van 200 cm. Het lichtarmatuur is ideaal voor hoge plafonds en open ruimtes omdat het de indruk wekt van een zwevende schaduw.

Installatie

De Vertigo is relatief eenvoudig te installeren. Het wordt geleverd met een klep waarmee de armatuur stevig aan het plafond kan worden bevestigd. De lamp rijgt gemakkelijk door de schaduw, waardoor de installatie een fluitje van een cent is.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *