De stijlvolle bolvormige verlichting van Pablo Designs – Bola Sphere

Introductie

Pablo Designs is een innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwerpen van design verlichting. Het bedrijf heeft al vele iconische ontwerpen op hun naam staan en een daarvan is de Bola Sphere. De Bola Sphere is een unieke lamp die zowel functioneel als stijlvol is. In dit artikel gaan we dieper in op de eigenschappen van de Bola Sphere en waarom het een zeer interessante lamp is om in huis te halen.

Design

De Bola Sphere is een bolvormige lamp die bestaat uit een glazen bol en een metalen kap. Het unieke aan deze lamp is dat de bol transparant is en het licht van de lamp gelijkmatig verspreidt over de ruimte. De metalen kap is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waardoor de lamp past bij elke interieurstijl. Het minimalistische design van de lamp zorgt ervoor dat het een functioneel en stijlvol item is in huis.

Kleur en materialen

Naast het design van de Bola Sphere is de lamp ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo is de lamp verkrijgbaar met een metalen of een glazen kap. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren beschikbaar voor de metalen kap, zoals goud, brons en chroom. Hierdoor kan de lamp volledig worden afgestemd op de wensen en behoeften van de klant.

Afmetingen

De Bola Sphere is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo is er een kleine variant met een diameter van 12 inch en een grotere variant met een diameter van 22 inch. Hierdoor kan de lamp worden gebruikt in kleine ruimtes, maar ook in grotere ruimtes zoals woonkamers en keukens.

Functies

Naast het stijlvolle design heeft de Bola Sphere ook verschillende functies die het een zeer interessante lamp maken voor thuisgebruik. Zo is de lamp dimbaar, waardoor de helderheid kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Daarnaast is de Bola Sphere ook energiezuinig, waardoor het gebruik van deze lamp niet leidt tot hoge energierekeningen. De lamp is gemakkelijk te installeren en kan worden gebruikt als zowel plafondlamp of wandlamp.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *