Flos badkamer: De perfecte oplossing voor een stijlvolle en functionele badkamer

Introductie:

Een goed ontworpen badkamer kan een kalmerende en verkwikkende plek zijn om de dag te beginnen en eindigen. Flos, een Italiaanse designverlichtingsfabrikant, heeft haar expertise toegepast om een unieke lijn van verlichtingsarmaturen te creëren die de badkamerervaring verbeteren. In deze blog zullen we de voordelen van Flos badkamer verlichting onderzoeken en enkele van de populaire ontwerpen bekijken.

Stijlvol design:

De Flos badkamer verlichtingsarmaturen zijn ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn. De armaturen hebben een modern en elegant ontwerp dat bijdraagt aan de esthetiek van de badkamer. Enkele populaire ontwerpen zijn de Flos Smithfield en de Flos IC Lights:

 • Flos Smithfield:

  Dit armatuur heeft een strakke, ronde vorm en is verkrijgbaar in verschillende kleuropties. Het zachtere lichtbeeld creëert een aangename sfeer en is perfect voor een ontspannen bad.

 • Flos IC Lights:

  Dit ontwerp heeft een futuristische uitstraling en past perfect bij een moderne badkamer. De lichtbron is omhuld in een geblazen glazen bol, waardoor een zacht en warm licht wordt gecreëerd.

Of het nu gaat om een minimalistische badkamer of een luxueuze spa-achtige ruimte, de Flos armaturen passen in elk interieur.

Functionele verlichting:

Naast het functionele ontwerp bieden de Flos badkamerarmaturen ook functionele verlichting. In plaats van alleen de hele kamer te verlichten, bieden de armaturen gericht licht, waardoor een specifiek gebied van de badkamer wordt verlicht. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer men zich ’s ochtends klaarmaakt of wanneer men zich ’s avonds ontspant in bad. Enkele populaire armaturen die gericht licht bieden zijn:

 • Flos Foglio:

  Dit armatuur biedt gericht licht zonder verblindend te zijn. Het vlakke ontwerp is ideaal voor boven de spiegel.

 • Flos Parentesi:

  Dit armatuur kan in hoogte worden versteld en is daarom perfect voor het verlichten van verschillende delen van de badkamer. Het biedt gericht licht dat kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

De gerichte verlichting van de Flos badkamerarmaturen maakt de badkamer praktischer en functionaler.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *