Kartell HK: Het toonaangevende designmerk van Hong Kong

Introductie

Kartell HK is een toonaangevend designmerk gevestigd in Hong Kong. Het bedrijf staat bekend om zijn unieke ontwerpesthetiek en kwalitatief hoogwaardige materialen. De producten van Kartell HK zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. In dit artikel gaan we dieper in op dit bijzondere merk en wat het te bieden heeft.

Geschiedenis van Kartell HK

Kartell HK werd opgericht in 2012 door een groep designliefhebbers met een passie voor kwaliteit en esthetiek. Het merk begon als een kleine start-up, maar groeide al snel uit tot een gerenommeerd designmerk dat bekend staat om zijn innovatieve en eigentijdse ontwerpen.

Het succes van Kartell HK is te danken aan de visie van de oprichters en hun onderscheidende ontwerpesthetiek. Het bedrijf heeft sindsdien een breed scala aan designproducten ontwikkeld, van meubels tot verlichting en accessoires.

Ontwerpesthetiek van Kartell HK

Kartell HK is bekend om zijn avant-garde ontwerpesthetiek, die zich richt op minimalistische en toch functionele kenmerken. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals polycarbonaat, metaal en marmer geeft de producten van Kartell HK een luxe uitstraling.

Het merk heeft zich altijd gericht op het creëren van producten die een sterke visuele impact hebben. De ontwerpen zijn vaak kleurrijk en speels, waardoor ze zich onderscheiden van traditionele meubelmerken.

Producten van Kartell HK

Kartell HK heeft een breed scala aan producten ontwikkeld, waaronder stoelen, tafels, lampen en accessoires. Een van de beroemdste ontwerpen van het merk is de Masters Chair, een moderne kijk op de klassieke Windsor-stoel. De stoel is ontworpen door Philippe Starck en is een van de best verkochte producten van Kartell HK.

Een ander veel geprezen product van Kartell HK is de Componibili, een veelzijdig meubelstuk dat kan worden gebruikt als opslagruimte of als bijzettafel. Het ontwerp van de Componibili is eenvoudig maar effectief, waardoor het product veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken is in verschillende interieurs.

Kartell HK in de designwereld

Kartell HK is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de internationale designwereld. Het merk is vertegenwoordigd in verschillende ontwerpshows en evenementen over de hele wereld en heeft samengewerkt met vele bekende ontwerpers.

De zichtbaarheid van Kartell HK in de designwereld heeft het merk geholpen om zijn unieke ontwerpesthetiek en kwaliteitsproducten bij een breder publiek te brengen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *