Le Petit Caboche: Een heerlijk Frans restaurant in het hart van de stad

Als je op zoek bent naar een heerlijk Frans restaurant in het hart van de stad, dan is Le Petit Caboche de perfecte keuze. Dit charmante restaurant biedt een unieke sfeer en overheerlijke gerechten die je zullen laten watertanden. In dit artikel ga ik je alles vertellen over mijn ervaring bij Le Petit Caboche.

Interieur

Bij binnenkomst in Le Petit Caboche waan je je meteen in een Parijse bistro. Het interieur is prachtig en brengt je helemaal in de Frans sfeer. Met de mooie houten details en de klassieke lampen voelt het restaurant heel huiselijk aan. Ik was meteen verkocht toen ik binnenkwam en was benieuwd of het eten net zo goed zou smaken als het interieur eruit zag.

Menu

Le Petit Caboche biedt een menukaart met een scala aan klassieke Franse gerechten. Van escargots tot coq au vin, het menu is zeer uitgebreid. Ik besloot om te beginnen met de Franse uiensoep, een echte klassieker. Het was perfect op smaak en de kaas op de top maakte het helemaal af. Als hoofdgerecht koos ik voor de steak frites en ik moet zeggen dat ik nog nooit zo’n perfect gebakken steak had geproefd. De patatjes waren knapperig en de salade was lekker fris. Als nagerecht besloot ik om de crème brûlée te proberen en dat was een goede keuze. Het was de perfecte combinatie van romig en knapperig en de vanillesmaak was precies goed.

Dranken

Bij Le Petit Caboche kun je genieten van de beste Franse wijnen die passen bij de gerechten op het menu. Ik ben geen grote wijnkenner, maar mijn ober wist me te adviseren over welke wijn goed zou passen bij mijn steak. Ik vond het leuk dat de bediening zo gepassioneerd was over wijn en ik voelde me echt op mijn gemak bij het maken van mijn keuze.

Service

De service bij Le Petit Caboche was uitstekend. De bediening was vriendelijk en behulpzaam en ze wisten echt alles over het eten en de wijn op het menu. Het was duidelijk dat ze zeer professioneel waren en klaar stonden om ons te helpen bij elke vraag die we hadden. Het was echt een aangename ervaring om hier te zijn en ik zou het aan iedereen aanbevelen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *