Top 10 kerstvakantie-ideeën

kerstvakantie

Kerstvakanties zijn de perfecte manier om tijd door te brengen met je gezin. U kunt genieten van een traditionele vakantie-ervaring of buiten de gebaande paden gaan en iets unieks vinden. Hier zijn onze top 10 ideeën voor kerstvakanties om u te helpen bij het plannen van uw volgende vakantie!

De magie van Praag

Of je nu op zoek bent naar een romantisch kerstuitje of een gezinsuitstapje, deze Europese reisbestemming zal je zeker bekoren. Je wordt omringd door uitzonderlijke accommodaties in het hart van een historische stad vol prachtige bezienswaardigheden, attracties en architectuur.

Praag staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en herbergt ook enkele van de beroemdste musea en paleizen van Europa. Je kunt deze iconische locaties bezoeken en het glinsterende licht van de stad in je opnemen terwijl je door de pittoreske straatjes van de stad loopt.

De Serengeti-bergen

Voor degenen die niet van een winterwonderland houden, is de Serengeti in Tanzania een geweldig kerstvakantie-idee dat zeker een magische onderbreking van uw gebruikelijke vakantieroutine zal bieden. De Serengeti is een plaats van ongelooflijke natuurlijke schoonheid en is gevuld met wilde dieren in de maanden december, november en januari.

Een bezoek aan de Serengeti in december is een goede keuze voor gezinnen met kinderen, omdat je de jaarlijkse migratie van gnoes over de Serengeti kunt zien – en er is genoeg te doen als het buiten niet sneeuwt!

De Polar Express

Als je een fan bent van de film, wil je deze feestdagen een ritje maken met de Polar Express. Je kunt de trein op een aantal locaties in het land vinden en het is een geweldige manier om herinneringen op te doen met je kinderen!

Long Island, New York

De klassieke feestverlichting en het uitzicht op de oceaan van Long Island, NY, maken dit chique badplaatsdorp aan de South Shore tot een ideale plek om te genieten van een kerstvakantie voor stelletjes. Er zijn hier een aantal geweldige luxe hotels, waaronder het onlangs geopende Meet Me in Montauk, dat een spectaculair uitzicht op de oceaan en een minimalistische en ontspannen sfeer biedt.

Enkele van de mooiste privéwoningen in de VS zijn ook te vinden in East Hampton, NY. Op slechts 3 uur rijden van NYC is dit een geweldige bestemming voor een romantisch kerstweekend!

Er zijn ook enkele prachtige vakantiewoningen om uit te kiezen in de omgeving, en je zult heerlijk ontspannen bij je eigen vuur in een knus huisje.

De sterren aan de hemel zien en genieten van je favoriete muziek zijn slechts twee redenen om een reis naar Hollywood te maken. U vindt tal van beroemde prestigieuze hotels in de omgeving, maar de beste van het beste bevinden zich op Rodeo Drive en in Beverly Hills, waar u tijdens uw verblijf minstens één keer een beroemdheid kunt zien!

Een kerstcruise

Een cruise maken is een van de meest populaire manieren om van een kerstvakantie te genieten. Deze tours bieden een zorgeloze ervaring met fantastische accommodatie en flexibele betalings- en annuleringsvoorwaarden.

U kunt vanaf 3 nachten of tot 15 nachten cruisen, en u kunt kiezen voor een riviercruise, cruise op het Caribisch gebied of de Middellandse Zee, of u kunt de blauwe oceaan oversteken voor uw kerstvakantie. U kunt uw cruise zelfs personaliseren met extra’s zoals excursies en excursies voor gezinnen.