Paola Navone Lighting: Verlichting Geïnspireerd op Reizen en de Natuur

Wie is Paola Navone?

Paola Navone is een bekende Italiaanse ontwerpster, architect en kunstenaar. Met meer dan dertig jaar ervaring in de branche heeft ze talloze creatieve projecten gerealiseerd voor de meest prestigieuze merken ter wereld, zoals Alessi, Gervasoni, Baxter, Poliform, Ethimo en Swarovski. Haar stijl is een mix van traditie en moderniteit, met een vleugje excentriciteit en een focus op het gebruik van kleuren en ongebruikelijke materialen.

Wat zijn de kenmerken van de verlichting van Paola Navone?

De verlichting van Paola Navone is geïnspireerd op de reizen die ze heeft gemaakt en de passie die ze heeft voor de natuur. Haar collecties omvatten een breed scala aan lampen in allerlei vormen en maten, van hanglampen tot wandlampen en tafellampen. Haar ontwerpen zijn onderscheidend en gewaagd, met een mix van materialen zoals metaal, glas, hout en steen. Haar kleurenpalet is even rijk en gevarieerd als haar materiaalkeuzes, met bonte en levendige tinten en pastelkleuren die kenmerkend zijn voor haar stijl.

Het gebruik van natuurlijke vormen en organische materialen is ook een belangrijk kenmerk van haar verlichtingsontwerpen. Deze elementen dragen bij aan de warme en uitnodigende sfeer die haar verlichtingscollecties uitstralen. Haar ontwerpen kunnen in elke ruimte worden gebruikt, van woonruimtes tot commerciële projecten.

Welke verlichtingsontwerpen heeft Paola Navone gemaakt?

Een van haar meest opvallende collecties is de ‘Girotondo’ lampencollectie, die is geïnspireerd op ronde vormen en patronen die je vaak terugziet in de natuur. De lampen uit deze collectie zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en maten. De ‘Lollipop’ collectie is een andere favoriet, gekenmerkt door de speelse vormen en pastelkleuren van de lampen.

Een meer recente collectie die Navone heeft uitgebracht, is ‘Mangas Space’. Dit is een zeer sculpturale collectie van hanglampen die bestaat uit windmolenstijl-bladen in verschillende maten en texturen, die een prachtig diffuus licht creëren in elke ruimte.

Waarom kiezen voor de verlichting van Paola Navone?

Als je op zoek bent naar verlichting die uniek, expressief en functioneel is, dan is de verlichting van Paola Navone de perfecte keuze. Haar verlichtingsontwerpen zijn onderscheidend en opvallend, waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel natuurlijke vormen als moderne materialen, wat resulteert in een eclectic verlichtingsmix. Het gebruik van kleur in combinatie met deze materialen zorgt voor een warme, uitnodigende sfeer in elke ruimte. Door te kiezen voor de verlichting van Paola Navone, kies je voor verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook een prachtig designstatement maakt in je woning of bedrijf.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *