Creatief ontwerp van buitenkeuken

Of je nu al een buitenkeuken hebt of erover denkt er een toe te voegen, dit is de nieuwe grote hit. Ze zijn niet alleen handiger, maar ze maken het buiten spelen ook leuker. Zeker als je al een buitenopstelling hebt. Als je ooit hebt overwogen om een ​​buitenkeuken te bezitten, zijn hier enkele van de beste ideeën voor buitenkeukens die je zeker zullen inspireren om meer tijd buitenshuis door te brengen.

Buiten Pizza Oven

Je kunt je pizzaoven iets verder van je andere decoraties plaatsen, omdat hij veel warmte afgeeft als hij aan staat

Als er iets is waar iedereen met ruimte het meeste uit kan halen, dan is het wel een pizzaoven. Wie houdt er niet van pizza’s uit de oven, hij is krokanter en heeft die rokerige authentieke smaak. Vervolgens geeft het een traditionele en luxe uitstraling.

Terras Buitenkeuken

Voeg wat kleur toe om je decor er stijlvol en samenhangend uit te laten zien en een verhelderend effect te geven.

Het draait allemaal om het creëren van een comfortabele en moderne inrichting. In plaats van alleen de grill als onderdeel van het kookstation te gebruiken, neem je een gezellige houten tafel mee. Het hebben van een houten tafel voegt intimiteit toe met behoud van grandeur. Het geeft u een plek om uw gasten te zitten terwijl uw kookruimte het belangrijkste kenmerk wordt.

Alles is luxe

Voeg een open haard toe aan uw buitenkeuken voor een vleugje luxe en voeg rijkdom toe.

Je hebt de ruimte, tijd en geld om te overwegen de luxe route te gaan. Koop zoveel luxe als je kunt zonder de eindjes aan elkaar te knopen. Voor dit idee moet u nadenken over het maken van een budget. Budgettering zorgt ervoor dat u krijgt wat u wilt en nodig hebt, niet het prijskaartje dat u wilt wegnemen. Een vuurplaats, barbecue en zelfs een fornuis om dat luxe gevoel nog verder te versterken.

Verlichting speelt een bijzonder belangrijke rol als het gaat om het ontwerp van de buitenkeuken. ’s Avonds, wanneer u dineert met uw familie en vrienden, kan het zachte licht niet alleen een warme sfeer voor u creëren, maar u ook laten genieten van het plezier van het dineren. De dililamp website heeft verschillende soorten lampen om uit te kiezen om aan uw uiteenlopende behoeften te voldoen.

Moderne bar

Hoe moderner de bar is, hoe groter de kans dat je werkt in een mooi vloeiend decor dat bij je bar past

Voor degenen die graag entertainen en gasten hebben, is het toevoegen van een bar een geweldige manier om een ​​buitenkeuken te omarmen. Het draait allemaal om de moderne route met een buitenbar. Voeg een eiland en leuke krukjes toe voor een echte nadruk op entertainment.

Combinatie zwembad en keuken

Voeg een grandioze benadering toe met unieke verlichtingsarmaturen om een ​​vleugje moderne luxe toe te voegen

Met een zwembad en keuken is dit het perfecte buitenarrangement. Deze twee combinaties worden beschouwd als de perfecte combinatie en zorgen ervoor dat uw gasten zich meteen thuis voelen zonder ooit naar binnen te hoeven stappen. Al deze twee ruimtes werken goed samen als afzonderlijke ruimtes. Maak al uw apparaten zo samenhangend mogelijk om uw keuken tot leven te brengen.

Buitenkeuken met TV

Het meenemen van de grote tv is een hoogtepunt in de buitenkeuken terwijl je je vermaakt tijdens het koken met vrienden.

Sportfanaten en bioscoopbezoekers zullen dol zijn op dit idee. Breng meerdere grote tv’s naar binnen en hang ze aan het kookstation om de sfeer van de woonkamer te creëren. Het draait allemaal om het brengen van modern comfort in uw buitenruimte. Zorg ervoor dat u de tv’s onder het bladerdak plaatst om te voorkomen dat ze door het weer worden beschadigd.

Benadruk je mening

Focus op het landschap en breng het gebied op een boeiende manier tot leven

Als je het geluk hebt om een ​​uitzicht of een soort uitzicht te hebben, richt je keukeninrichting dan in de richting van het uitzicht voor een prachtig uitzicht. Het is ook een geweldige manier om de kamer comfortabel te maken. Combineer het met een kleine stoel om het idee van focussen op het uitzicht echt te omarmen voor de ultieme ontspanningsruimte.

Pergola

In feite hoeft uw pergola niet perfect te zijn, hij kan op een unieke plaats worden geplaatst om een ​​aantrekkelijke esthetiek te creëren die een beetje moderner is dan traditionele manieren.

Creëer schaduw door een sfeervolle pergola toe te voegen. De pergola zorgt voor schaduw, terwijl u andere items en decoratieve elementen eronder kunt toevoegen. Voor een meer ontspannen benadering, voeg een zitruimte toe aan de sfeer van de buitenkeuken, of combineer zelfs een coach en een eethoek. U wilt er ook voor zorgen dat de pergola groot genoeg is om de nieuwe eetruimte te bedekken.

Volledige eetruimte

Overweeg een ronde tafel voor een meer intieme benadering van het gevoel van een buitenruimte

Het lijdt geen twijfel dat de meesten van ons veel tijd buitenshuis doorbrengen als het mooi weer is. Er is een volledige eethoek buiten om dit idee te omarmen. In plaats van slechts één grill, misschien een paar stoelen. Haal alles naar buiten en voeg een grill, een vuurplaats, een buitenkachel en een royale zitruimte toe. U wilt uw binnenruimte nabootsen om de perfecte buitenruimte op maat te creëren.

Buitenkachel

Combineer je fornuis met andere items zoals een gootsteen om een ​​sfeer te creëren die alles wat je nodig hebt op één plek brengt

Het toevoegen van een buitenkachel aan je barbecueplek is een van de beste manieren om je buitenruimte te omarmen en je echt het gevoel te geven dat je binnen bent. Het idee is om buiten een traditioneel fornuis te hebben waar u uw favoriete etenswaren samen met uw gegrilde gerechten kunt bereiden, waardoor u een volledig buiten-/binnenkeukengevoel krijgt.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *