Het meest praktische kerstcadeau voor je familie en vrienden

Keukengerei

Geschikt voor: Ouders, ook geschikt om aan vrienden, collega’s of als ruilcadeau te geven

Keukengerei is het meest praktische cadeau, van mooie borden, bestek tot wijnglazen en onderzetters in verschillende uitvoeringen, die allemaal geschikt zijn om cadeau te geven.Als je naar TJMAXX gaat, kun je veel schatten opgraven, waar je vinden vaak grote kortingen.Commodities, en Crate & Barrel neemt de goedkope en modieuze route, zoals dinerborden en wijnglazen, de eenheidsprijs is niet hoog, en ze kunnen vrij worden gecombineerd en gekocht.

Scheermes

Geschikt voor: vader, kan ook aan man, vriend worden gegeven

Scheren maakt deel uit van het dagelijkse leven van elke jongen, dus scheerapparaten zijn geschikt voor vader, echtgenoot of mannelijke vrienden. Philips en German Bailing zijn twee merken die door iedereen sterk worden aanbevolen. Ze hebben een reeks verschillende stijlen van elektrisch scheren. Messen ontmoeten verschillende behoeften, zoals diepe baarden of lange bakkebaarden.

Kleding

Het is een goed moment om op een koude kerstdag een sjaal, een paar handschoenen of een bontmuts te sturen. Je vindt het in de grote warenhuizen. Macy’s is meestal een goedkope lijn, terwijl Bloomingdale’s of Saks Fifth Avenue veel high-end merken o.a. Burberry, Givenchy, etc., als je een trui voor je wilt maken is hij ook een goede keus, naar volle tevredenheid!

Cosmetica en huidverzorgingsproducten

Geschikt object: vrouw, vriendin, kan ook aan moeder of vrienden geven

Het kan een lippenstift zijn, een doosje oogschaduw of een potje lotion.Welk meisje houdt er niet van fijn verpakte cosmetica? Tijdens de kerstperiode hebben deze artikelen meestal zeer goede deals, en nog beter, de winkel biedt ook cadeausets, zodat u niet weet welke u moet kiezen.

Parfum

Geschikt object: vrouw, vriendin, kan ook aan moeder of vriendinnen worden gegeven

Parfum heeft een zoete smaak en een mooie uitstraling, en het is een van de meest populaire kerstcadeaus, maar het juiste parfum kiezen is een universitaire vraag! Parfum is grofweg in te delen in voor-, midden- en nasmaak. U kunt wellicht de gebruikelijke kleding van de ontvanger van het cadeau observeren of de smaak die u wilt om een ​​keuze te maken. U kunt ook een geschikte fles eau de cologne voor uw man of vriend kiezen!

Slimme horloge

Geschikt voor: stellen, stellen, gezinnen

Slimme horloges worden steeds populairder.Naast iWatch zijn er ook veel andere merken slimme horloges op de markt, zoals Pebble Time die zowel iOS- als Android-systemen kan ondersteunen of Moto 360 met rond oppervlak, enz. Deze functie is een goede cadeaukeuze, maar de eenheidsprijs is iets hoger.

Boek

Geschikt voor: gezin, studenten

Laten we samen een goed boek lezen! Misschien is het een fantasieroman, een avonturenverhaal of een inspirerend boek vol kennis en leren. Je kunt een boek kiezen dat de ontvanger van het cadeau interesseert, of naar Barnes & Noble en Amazon gaan om de bestsellers van dit jaar te bekijken Charts, zoals de recente populariteit van JK Rowling’s Fantastic Beasts and Where to Find Them film, heeft ook ieders liefde voor Harry Potter gewekt.U kunt overwegen om een ​​hardcover versie voor uw kinderen te kopen!

Polaroid

Geschikt voor: familie, studenten, vrienden

Mooie momenten met familie en vrienden vastleggen? Met Polaroid kun je direct een foto maken als je op de ontspanknop drukt, en je kunt er ook een bericht op achterlaten! De Fuji Polaroid is de meest populaire camera en je kunt verschillende soorten negatieven kopen; de andere Polaroid is vergelijkbaar met een printer, foto’s maken met een mobiele telefoon en de foto’s afdrukken in de vorm van Polaroids.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *